dijous, 7 de febrer del 2013

LA RIBA 4 VILAFORTUNY 2JUGADORS LA RIBA: EMBO , QUIQUE , JAUME GOMA-CAMPS , ENRIC SOLE, ANGEL , GERARD , ALBERT ELIAS , ALBERT PEREZ , JORDI MONCUSI ,MARC BOSCH  I CLAUDIU. BANQUETA: PLACID , JOSE , DAVID OLLE , POL MARTIN , FERRAN.                                                                                                              JUGADORS VILAFORTUNY: RECASENS , ALEIX , MATA , ESPEJO , FONTFREDA , ALEXIS , TOMAS , BELTRAN  ,ERICK , ALJARILLA ,GARCIA  BANQUETA: CRISTOPHER , WELLS.    
PARTIT CORRESPONENT A LA 15 JORNADA DEL CAMPIONAT CONTRA UN RIVAL QUE JA VA FICAR LES COSES FORÇA DIFICILS ALS DE L´ALT CAMP A LA PRIMERA VOLTA. DIR TAMBE QUE DEGUT AL FORT VENT I QUE NOMES SON DOS HOMES A LA BANQUETA EL VILAFORTUNY VOLIA QUE ES SUSPENGUES EL MATX.
EL PARTIT COMENÇA BE PER ALS LOCALS JA QUE JUGANT A FAVOR D´AIRE I EN LA PRIMERA JUGADA JA S´ACONSEGUEIX MARCAR EL PRIMER GOL FET PER EL GOLEJADOR DE L´EQUIP ALBERT PEREZ. EL DOMINI DE LA SITUACIO ES TOTAL AMB UN VILAFORTUNY ACORRALAT EL SEGON ARRIBA AL MINUT 5 AMB EL MATEIX PROTAGONISTA. EL PARTIT SEMBLA SENTENCIAT I AIXO PROBOCA CERTA RELAXACIO QUE CONDUEIX A FALLAR CLARES OCASIONS DE GOL.
A PARTIR DEL MINUT 37 EL PARTIT ES CAPGIRA D´UNA MANERA SORPRENENT AMB L´EXPULSIO DE L´ANGEL PER UNES MANS DINS DE L´AREA QUE SUPOSEN UN PENAL TRANSFORMAT EN GOL.
UN PARTIT QUE SEMBLABA DECIDIT CAMBIA TOTALMENT AMB EL 2-1 QUEDANT ENCARA TOTA LA SEGONA MEITAT PER JUGAR I A MES AMB EL VENT EN CONTRA I UN JUGADOR MENYS.
COMENÇA LA SEGONA MEITAT AMB UN EQUIP VISITANT PRESIONANT PER BUSCAR EL SEGON GOL, EL FET ES QUE AL MINUT 63 LES FORÇES S´EQUILIBREN AMB L´EXPULSIO D´UN JUGADOR DEL VILAFORTUNY  QUE VEU LA SEGONA GROGA. TOT I L´EQUILIBRI DE FORÇES EL RIBATANS NO FAN EL SEU JOC HABITUAL I LA COSA ES COMPLICA ENCARA MES QUAN L´EMPAT A DOS PUJA AL MARCADOR AL MINUT 72.
NO S´ESTA JUGANT BE I APAREIXEN CERTS NERVIS EN UNS JUGADORS QUE NO ESTAN ACOSTUMATS AQUESTA TEMPORADA A VIURE SITUACIONS COM AQUESTA. ES L´HORA DE FER CANVIS PER REVOLUCIONAR EL PARTIT I ENTREN DAVID OLLE I POL PER JORDI MONCUSI I MARC BOSCH I POC DESPRES JOSE PER L´ALBERT ELIAS QUE REPAREIXIA DESPRES DE LA SEVA LESIO. A FALTA DE TRES MINUTS SEMBLA QUE TOTS DOS EQUIPS DONEN PER BO L´EMPAT PERO LLAVORS SURGEIX LA FIGURA DEL GOLEJADOR QUE AMB UN LLANÇAMENT MAGISTRAL DE FALTA ACONSEGUEIX DESFER L´EMPAT I AL MATEIX TEMPS EL SEU PRIMER HAT-TRIK AMB LA SAMARRETA LOCAL. ENCARA HI HA TEMPS PER VEURE COM EL MARCADOR S´AMPLIA AMB UN ESPLENDIT GOL D´EN GERARD DES MIG CAMP AMB EL PORTER ADELANTAT EN L´ULTIM MINUT DE JOC.
EN FI UN AUTENTIC PARTIDAS D´AQUELLS QUE FAN AFICIO,PERO ATENCIO ARA TOCA EL LIDER EL RACING BONAVISTA  EL DISSABTE 16 A  LA TARDA AL CAMP DE LA FLORESTA.NO SERA UN PARTIT FACIL I PER AQUEST MOTIU ESPEREM LA RESPOSTA DE L´AFICIO RIBATANA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada