dimecres, 30 de gener del 2013

LA RIBA 2 RIUDECOLS 0Jugadors LA RIBA : EMBO , QUIQUE , JAUME GOMA-CAMPS , ENRIC , ANGEL , GERARD , ALBERT PEREZ , JORDI MONCUSI , MARC BOSCH ,CLAUDIU , POL. SUPLENTS:DAVID OLLE , PLACID,GALERA.
JUGADORS RIUDECOLS: ABIID , ARNAU , VICENS , ROBERT , CRISTIAN AMORES , RAUL , DAVIS MARTINEZ , PEPUS , PEON ,MANEL , MARINE . SUPLENTS: FRANCESC , ALEIX , CARMONA ,LOPEZ.                                                                                                                 
NOVA VICTORIA DE L´EQUIP RIBATA MES COMPLICADA DEL QUE EN PRINCIPI S´ESPERABA I AMB POCA BANQUETA COM JA VA SENT HABITUAL EN ELS ULTIMS PARTITS. ALS LESIONATS OLIVA,XESCO,ELIAS I JORDI AMATLLE S´AFEGEIXEN PATO I FERRAN PER MOTIUS PERSONALS.
EL RIUDECOLS ES UN EQUIP COM JA ES VA PODER COMPROBAR EN EL PARTIT DE LA PRIMERA VOLTA MOLT INTENS, QUE LLUITA TOTES LES PILOTES AMB UNA DEFENSA SOLIDA I BEN POSICIONADA I UN MIG CAMP PRESIONANT I UNS EXTREMS MOLT RAPITS.
TOT I TINDRE EL CONTROL DEL PARTIT TANT EN POSSESIO DE PILOTA COM AMB OCASIONS DE GOL  L´EQUIP RIBATA ES VEU SORPRES I S´ARRIBA AL DESCANS AMB EMPAT A CERO GOLS.
DESTACAR EL DEBUT DEL JUGADOR RIBATA POL QUE PROBE DEL JUVENIL DEL MONTBLANC I QUE ESTABA SENSE EQUIP, JUGADOR QUE POT APORTAR LA SEVA QUALITAT A L´EQUIP DEL SEU POBLE ,ES CAMBIAT PER DAVID OLLE AL MINUT 53. EL PRIMER GOL DELS LOCALS ARRIVA POC DESPRES I L´ACONSEGUIX L´ANGEL,NO CAL DIR QUE TOT L´EQUIP FENT UNA PINYA EL DEDICA AL LESIONAT OLIVA QUE ESTA A LA BANDA VEIENT EL MATX. TOT AIXO COINCIDEIX AMB L´EXPULSIO D´UN JUGADOR DEL RIUDECOLS. EL PARTIT ES FICA DE CARA I EL SEGON NO TARDA EN ARRIBAR ES EL MINUT 75 MARCAT PER MARC BOSCH.
AMB EL PARTIT ENCARRILAT SURT JOSE PER ANGEL QUE NO JUGABA DESPRES DEL SEU GREU ACCIDENT LABORAL DES EL PASSAT OCTUBRE,EXEMPLE TAMBE DE FIDELITAT I CONSTANCIA AL CLUB. TAMBE A LES ACABALLES ENTRA PLACID PER GERARD.
EN DEFINITIVA TRES PUNTS MES QUE PERMETEN SEGUIR AL CAPDAMUNT DE LA CLASSIFICACIO I A L´ESPERA DEL PROXIM PARTIT DEL CAMPIONAT. ES TORNA A JUGAR A CASA CONTRA EL COMPLICAT EQUIP DE VILAFORTUNY DISSABTE AL MUNICIPAL A LES 16:00 H.
FINALMENT L´EQUP DEDICA LA VICTORIA AL LESIONAT OLIVA QUE SEGURAMEN ES PERDRA EL QUE RESTA DE TEMPORADA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada