dimecres, 20 de febrer del 2013

RACING BONAVISTA 2 LA RIBA 2


RACING BONAVISTA        2            LA RIBA       2
JUGADORS BONAVISTA: LOPEZ , GARCIA , SOUFIANE , ALCANTARA , CABRERA , CHACON , GAS , CASTAÑO , PERRONI , TORRES , NARANJO. SUPLENTS: AITOR FELIPE , CUEVAS , TRAORE ,JOEL ,CABALLERO ,NAVARRO , FUNEZ.
JUGADORS LA RIBA: EMBO ,  QUIQUE , JAUME G.C , ENRIC SOLE , PATO , GERARD ,FERRAN , ALBERT PEREZ , MARC BOSCH , GALERA I CLAUDIU. SUPLENTS : PLACID , AMATLLE , POL I JORDI MONCUSI.   
EMPAT AMB GUST A VICTORIA. DE SEGUIDA ES VEU LA TENSIO QUE HI HA EN EL PREPARTIT.L´AFICIO DEL BONAVISTA OMPLE LES GRADES DEL CAMP DE LA FLORESTA SABEDORS DE L´IMPORTANCIA DEL MATX. S´HA DE DIR TAMBE QUE POTSER HI HA ALGUNS DETALLS DE L´EQUIP I SOBRETOT ELS JUGADORS DEL BONAVISTA QUE SUPOSEN UNA PREPOTENCIA QUE REALMENT NO CALDRIA.
L´EQUIP RIBATA SURT CLARAMENT A LA DEFENSIVA AMB UNA DEFENSA DE CINQ HOMES I UN MARCATGE ESPECIAL A L´HOME SOBRE EL GOLEJADOR DE LA CATEGORIA AMB 19 GOLS.
EL PARTIT COMENÇA COM ES PREVEIA AMB MOLTA PRESIO DE L´EQUIP LOCAL I FINS I TOT RATLLAT LA LEGALITAT. EL FET ES QUE EL PRIMER GOL ARRIBA AL MINUT 3 I L´ACONSEGUEIX AQUEST JUGADOR QUE DEIEM FITXAT DE CATEGORIES SUPERIORS . EL PUBLIC EMBOGEIX I ELS RIBATANS ESTAN  CONTRA LES CORDES I MES ENCARA QUAN MARQUEN EL SEGON AL MINUT 28 D´AQUESTA PRIMERA MEITAT.
DESPRES D´ALGUNS RETOCS AL DESCANS ELS DE L´ALT CAMP SURTEN COM ES DE SUPOSAR A PER AL PARTIT JA QUE NO TENEN RES A PERDRE. DIR TAMBE QUE L´ARBIT NO ES DEIX INFLUENCIAR PER LA CONTINUA PRESSIO I SOBRETOT PER EL JOC DUR DELS JUGADORS LOCALS ,LA SITUACIO ES COMPLICA QUAN ANULA UN GOL PER FORA DE JOC AQUI JA PERDEN ELS PAPERS TOTALMENT, FET QUE BENEFICIA A LA RIBA QUE ARRIBA A LA PORTA CONTRARIA CADA VEGADA AMB MES PERILL.UN JUGADOR LOCAL ES EXPULSAT PER AGREDIR UN CONTRARI SENSE PILOTA ,AL MINUT 86 ALBERT PEREZ MARCA EL PRIMER AL TRANSFORMAR UN CLAR PENAL, ARA SI QUE ELS NERVIS ESTAN A L´AMBIENT I MES QUAN A FALTA D´UN MINUT ARRIBA EL SEGON PENAL I A MES EXPULSIO DEL JUGADOR.TORNA A SER COM NO L´ALBERT EL QUI TRANSFORMA EL PENAL QUE SIGNIFICA L´EMPAT A DOS.
DIR TAMBE QUE L´ENTRENADOR LOCAL TAMBE HA SIGUT EXPULSAT .ENCARA ES JUGEN 5 MINUTS MES DE TEMPS AFEGIT ON LA RIBA QUASI S´EMORTA EL PARTIT. PRIMERS PUNTS PERDUTS PER ELS DE BONAVISTA A CASA SEVA I A MES S´ACONSEGUEIX GUANYAR EL GOL AVERAGE QUE POT ANAR BE AL FINAL DE TEMPORADA EN CAS D´EMPAT.
COM A NOTA NEGATIVA EL COMPORTAMENT FORA DE LLOC I MALA EDUCACIO AL FINAL DEL PARTIT DEMOSTRANT MOLT POCA ESPORTIVITAT .DIR TAMBE QUE L´ARBIT POT SORTIR GRACIES A SER ESCOLTAT PER TRES DOTACIONS DE MOSSOS D´ESCUADRA.
DISSABTE AL MUNICIPAL RIBATA ENS ESPERA UN ALTRA EMOCIONANT PARTIT CONTRA UN EQUIP QUE VE DE GOLEJAR AL DUESAIGUES PER 11-0 I QUE JA VA GUANYAR ALS DE LA RIBA EN EL PARTIT DE LA PRIMERA VOLTA.ES TRACTA DEL INTERNACIONAL DE REUS CERA DISABTE A LES 4 DE LA TARDA . NO CAL DIR-HO US HI ESPEREM.
  LA RIBA-  2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada