dimecres, 30 de gener del 2013

SALAURIS 2 LA RIBA 0Jugadors SALOU: BOZA , PISKU , COSANO , YURI , GARRIDO , VICTOR MANUEL , JOHN , DEL RIO , MARTIN , IGNASI , FERNANDEZ SUPLENTS: DAVID FERNANDEZ , MATEO , MEADES , ROBERTO ,VILIZAR , NOGUES.                                                                                                                          Jugadors LA RIBA: EMBO , QUIQUE , OLIVA , JAUME , ENRIC , ANGEL , GERARD , ALBERT PEREZ , XESCO , MARC BOSCH , CLAUDIU. SUPLENTS: PLACID , PATO I SITO.   
DOLOROSA DERROTA DISSABTE A SALOU DE L´EQUIP RIBATA ENFRONT UN DELS ASPIRANTS AL ASCENS,ENFRONTANT-SE L´EQUIP MES GOLEJADOR CONTRA  L´EQUIP MENYS GOL.LEJAT.
BON ARBITRATGE EN UNA TARDA PLUJOSA I FREDA I AMB UN EQUIP VISITANT AMB MOLTES ESPECTATIVES PER AQUEST PARTIT PERO AMB UN BANQUETA MOLT CURTA TENINT EN COMPTE LA PLANTILLA DELS DE  L´ALT CAMP AQUESTA TEMPORADA.
DE SEGUIDA ES VEU EL RESPECTE MUTU ENTRE TOTS DOS EQUIPS SABEDORS UN I L´ALTRE DEL SEU POTENCIAL FUTBOLISTIC.EL SALOU ES UN EQUIP MOLT FISIC  I AL MATEIX TEMPS TECNIC AMB 4 JUGADORS AMB MES DE 5 GOLS I LA RIBA NO ES QUEDA CURTA PER AQUEST MOTIU TOT I LA PLUJA ES VEU UN BON ESPECTACLE.
AL MINUT 43 ES LESIONA AMB UN ESGUINÇ AL TURMELL XESCO I ES JUGEN ELS MINUTS FINALS AMB UN HOME MENYS JA QUE EL QUE TE QUE SORTIR ES PATO I TAMBE SURT D´UNA LLARGA LESIO. EL MILOR DE TOT AL FINALITZAR LA PRIMERA MEITAT ES L´EMPAT A CERO GOLS.
A LA SEGONA S´ES CONSCIENT QUE SERA UN PARTIT QUE EL PERDRA EL QUE NO TINGUI FALLOS PERO LA MALA SORT S´ALIA AMB EL CONJUNT RIBATA JA QUE AL MINUT 75 CAU GRUEMENT LESIONAT EL JUGADOR OLIVA. ES TE DE RECOMPOSAR LA LINEA DEFENSIVA I AQUEST FET ES APROFITAT PER ELS LOCALS QUE AMB MOLTA SORT MARQUEN EL PRIMER.
AL MINUT 80 ENTRA PALCID PER EL LESIONAT OLIVA ,AMB EL GOL I LA LESIO EL SALAURIS ESTA JUGANT ELS SEUS MILLORS MINUTS I ACONSEGUEIX EL SEGON QUE SENTENCIA TOTALMENT EL MATX.
EN DEFINITIVA MOLT BONA PRIMERA VOLTA DELS RIBATANS AMB 9 PARTITS GUANYATS ,2 EMPATATS I 2 PERDUTS I AMB UNA MERITORIA TERCERA PLAÇA A 4 PUNTS DEL LIDER.
AQUEST CAP DE SETMANA ES JUGA A CASA COM SEMPRE A LES 16.00 H CONTRA EL RIUDECOLS.  I TAMBE COM SEMPRE US HI ESPEREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada