dimecres, 16 de gener del 2013


LA RIBA              2                  MONTROIG     0
Jugadors LA RIBA: EMBO , QUIQUE , OLIVA , JAUME GOMA-CAMPS , ANGEL , ENRIC , CLAUDIU ,ALBERT PEREZ , MARC BOSC , ELIAS , GERARD. SUPLLENTS: DAVID OLLE , PLACID , JORDI MONCUSI , SITO , FERRAN ,XESCO , I AMATLLE.                                                                                                               Jugadors MONTROIG: MARC ANGUERA , MARTINEZ , BLANCH , LLUIS ANGUERA , SERGI ANGUERA , PEREIRA , CASAGRAN , EDUARD BLANCH , GIMENEZ ,XAVIER ANGUERA , MORALES. SUPLENTS: CASANOVAS , GARCIA , CABRE , RUBEN APARICIO , SAMIR.

IMPORTANTISIM TRIOMF EL ACONSEGUIT DISSABTE DAVANT D´UN MONTROIG  4ª CLASSIFICAT I QUE DEIX A L´EQUIP RIBETA CONSOLIDAT AL GRUP CAPDAVANTER DEL GRUP.ELS JUGADORS RIBATANS SURTEN A JUGAR EL MATX MOLT CONCENTRATS CONSCIENTS DE L´IMPORTACIA DE PARTIT.COMENÇEN A DOMINAR EL JOC I PER TANT TAMBE LES OPORTUNITATS DE GOL. FET QUE NO TARDA EN ARRIBAR JA QUE AL MINUT 9 EN LA DISPUTA D´UNA PILOTA A LA LINEA DE L´AREA I DESPRES D´UN POTENT XUT EL REFUS ARRIBA A PEUS DEL GOLEJADOR DE L´EQUIP L´ALBERT PEREZ QUE NOMES TE D´EMPENYER LA PILOTA.EL PARTIT ESTA TOTALMENT CONTROLAT AMB DUES PILOTES AL PAL, FRUIT DEL DOMINI EN EL JOC. NO ES FINS AL MINUT 40 QUE DESPRES D´UNA PASSADA EN PROFUNDITAT DE L´ESPLUGUI MARC BOSC A L´ANGEL QUE ES QUEDA SOL DAVANT DEL PORTER, CREUANT LA PILOTA SENSE QUE AQUEST NO PUGUI FER RES PER ATURAR-LA . ARRIBA EL DESCANS AMB AQUESTA AVANTATGE DE 2 GOLS.EL RESULTAT ES BO PERO S´ES CONSCIENT DE QUE NO ESTA TOT DECIDIT I MENYS CONTRA UN EQUIP AMB OFICI COM EL MONTROIG,TANT ES AIXI QUE AQUETS COMENCEN A FER EL SEU JOC DIGUEM QUE SUBTERRANI AMB ENTRADES A DESTEMPS I AMB CONSTANTS TALLS DE PILOTA QUE L´ARBIT NO SAP ATURAR A TEMPS.FRUIT D´UNA D’AQUESTES JUGADES L´OLIVA ES SUBSTITUIT PER EN JORDI MONCUSI,I TAMBE POC DESPRES ENTRA AMATLLE PER ALBERT ELIAS. AL MINUT 63 ELS VISITANT S ACONSEGUEIXEN MARCAR EL SEU PRIMER GOL EN UN DESAJUST DEFENSIU .AL MINUT 65 ENTRA XESCO PER L’ANGEL I ES AL MINUT 74 QUE L´ALBERT PEREZ TORNA A FICAR LES COSES AL SEU LLOC MARCANT EL TERCER QUE SEMBLA QUE DEIX EL PARTIT TOTALMENT SENTENCIAT. NO ES AIXI JA QUE DESPRES D´UN ALTRA CANVI AL MINUT 80 ENTRA FERRAN PER MARC BOSC I JA A LES ACABALLES DEL PARTIT AL MINUT 85 ELS DEL BAIX CAMP MARQUEN EL SEGON EN UN MES QUE PROBLABLE FORA DE JOC. MINUTS FINALS DE ANGOIXA I NERVIOSISME PERO TOT QUEDA IGUAL I ELS TRES PUNTS ES QUEDEN A CASA.
EN DEFINITIVA AMB AQUESTA TREBALLADA VICTORIA I ELS RESULTATS DE LA JORNADA  L´EQUIP RIBATA ES SITUA SEGON A UN PUNT DEL LIDER . AQUEST CAP DE SETMANA UN ALTRA FINAL EN AQUEST CAS AL CAMP DEL FINS ARA LIDER EL SALAURIS A LAS 18.00 H.  COM SEMPRE US HI ESPEREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada