Partit corresponent a la 6ª jornada de lliga

Duesaigües  2
C.F. La Riba  0
Alineació: Cabestany, Serra(Ruiz), Jose, Jaume,Toni, Jordi Elies(David), Luca, Rubèn(David Ollé), Petru, Ferran(Roger), Pesquero
També: Plàcid, Pepus.
Immerescuda derrota rivetar-ne en la seva visita al camp del líder, molt bon partit dels jugadors ribetans en una primera part que es va aguantar molt be el ritme imposat pel Duesaigües i en que en diverses ocasions l’equip hagués pogut marcar en diferents contraatacs però sembla que aquest any la pilota no vol entrar i així acabar la primera part amb empat a 0.
Ja en la segona part es sortir amb moltes ganes i les primeres ocasions fora per a nosaltres però sense trobar el desitjat gol, i ja en el minut 64 en un contraatac de l’equip local aconseguien marcar el 1-0 i ja en el minut 70 arribar el moment del àrbitre en donar com a bona una jugada clara de fora de joc i seguidament xiula’n una falta inexistent a la frontal  de l’àrea que suposa el 2-0 definitiu.
Ara nomes cal esperar a la setmana vinent en la que ens desplacem al camp de l’ Alcover per a disputar el derbi.