Partit corresponent a la 7ª jornada de lliga

Alcover: 5
C.F.La Riba 2
Alineació: Cabestany, Serra(Josep), Jaume, Jose, Toni(Pepus), Jordi Elies, Rubèn(Viaña), Luca, Petrus, Roger(David Ollé), Pesquero(David)
També: Plàcid
Nova i preocupant derrota de l’equip en la que al minut 20 ja perdia 3-0 al camp de l’. Ens uns primers minuts en que l’equip no hi era damunt del camp i sense cap inici de recuperació, ja en la recta final de la primera part fóra Roger qui escurçava diferencies i uns minuts desprès l’arbit expulsa a Jordi Elies en una jugada molt dubtosa. Amb el resultat de 3-1 es va acabar la primera part.
Ja en la segona part i amb tres canvis de una tacada l’equip no acabar de trobar-se còmode damunt del camp i en un contraatac l’ va fer el 4-1 que pràcticament sentenciava el partit llavors comença l’intercanvií de copsi a on es va donar una imatge molt dolenta i on l’arbit no va ser gaire neutral carrega’n de targetes l’equip. Ja en el minut 90 Jaume feia el 4-2 de penal i per acabar en el minut 92 l’ Alcover feia el definitiu 5-2 de penalti.

La pròxima jornada toca descansar  i  esperar la pròxima jornada a buscar la desitjada victòria.