Partit corresponent a la 5ª jornada de lliga

Riudecols  3
CF. La Riba  1
Alineació: Cabestany, Pepus, Serra (Rubén), Jaume, Vianya(David), Toni, Petrus, José, Jordi Elies, David Ollé(Plàcid), Pesquero(Josep)
Gols : Jaume
Tercera derrota seguida en el seu desplaçament al camp del Riudecols en un partit en que cap moment  l’equip s’ha trobat be damunt del camp i amb molts errors tàctics i de posicionament fent  impossible jugar be a futbol, el partit comença amb una errada arbitral en no xiular unes mans claríssimes que acaben amb el 1-0, desprès de uns minuts de desconcert i sense trobar el lloc damunt del terreny de joc el Riudecols amb un contraatac fan el 2-0 i així acabar la primera part.
Ja en la segona part en uns primers minuts en que semblava que l’equip començava a creure en la remuntada en un corner el Riudecols marca el 3-0 i que semblava que tanques el partit. En uns minuts de domini altern i en que es desaprofita una jugada molt clara per a retallar distancia, no fora fins als últims 5 minuts en que Jaume aconseguia el gol de l’honor per l’equip ribeta.
Així doncs nova derrota de l’equip en que la setmana que be intentarà aconseguir el tres punts en el camp del Duesaigües.