dimecres, 28 de novembre del 2012

Jornada 8 (25-11-2012)


VICTORIA MOLT TREBALLADA DELS RIBATANS A CASA
LA RIBA       2                                       RIUDOMS              0

LA RIBA:  EMBO , QUIQUE , ENRIC , MONTSENY , FERRAN , MARC CORNET , ELIAS , ALBERT PEREZ , AMATLLE , JORDI MONCUSI , CLAUDIU.  SUPLENTS : OLIVA , JAUME GOMA-CAMPS , PESQUERO , XESCO , DAVID OLLE , PATO I PLACID.

RIUDOMS : SOLE , BORONAT , JIMENEZ , SOLSONA ,MARTORELL , VIDAL , ROCA, SANTORO , CASAS, MORENO , MATEU. SUPLENTS : MARTINEZ , XAVI , ESCODA , MEJIAS , RAMDANI ,SYLLA.

ES PREVEIA UNA BONA TARDA DE FUTBOL AL MUNICIPAL RIBATA EL DISSABTE A LA TARDA EN EL PARTIT CONTRA EL RIUDOMS. FEIA UN DIA ESPLENDIT,CAMP EN BONES CONDICIONS I SOBRETOT FORÇA EXPECTACIO PER VEURE PER FI L´EQUIP LOCAL A CASA.
PER FI UN PARTIT AMB L´EQUIP QUASI AL COMPLERT EN UN MATX  QUE ES PREVEIA COMPLICAT  AMB UN RIUDOMS MOLT BEN POSICIONAT SOBRE EL TERRENY DE JOC I QUE NO DEIXAVA DESENVOLUPAR EL JOC DELS JUGADORS LOCALS. S´HA DE DIR TAMBE QUE ELS RIBETANS SURTEN UNA MICA APATICS I AQUEST FET COMPORTA  UN CERT DOMINI DE LA SITUACIO I OCASIONS PER ALS VISITANTS EN TOTA LA PRIMERA PART.
LA SEGONA MEITAT ES TOTALMENT DIFERENT L´EQUIP SURT AMB UNA DINAMICA TOTALMENT OPOSADA DESPRES D´UNS PETITS RETOCS TACTICS I LA CONSECUENT XARRADA AL VESTIDOR.  TOT I EL DOMINI NO S´ACONSEGUEIX MARCAR FINS AL MINUT 55 EN QUE UN MES QUE DISCUTIBLE  PENAL ES TRANSFORMAT PER L´ALBERT PEREZ . AQUEST FET DESCOMPOSA ALS JUGADORS DEL RIUDOMS QUE VEUEN COM DOS MINUTS MES TARD EL MATEIX JUGADOR ELS MARCA EL SEGON  QUE D´AGUNA MANERA SENTENCIA  EL MATX.
A PARTIR D´AQUI DOMINI ABSOLUT, FET QUE S´APROFITA PER EFECTUAR ALGUNS CANVIS I DONAR MINUTS ALS JUGADORS DE BANQUETA.
EN DEFINITIVA TRES PUNTS MES PER L´EQUIP DE L´ALT CAMP QUE EL PERMETEN CONTINUAR A LA PART ALTA DE LA CLASSIFICACIO,FET QUE FEIA ANYS QUE NO ES PRODUIA.
EL PROXIMPARTIT ES A ALMOSTER EL DISSABTE A LES 4 DE LA TARDA ,UN PARTIT QUE ES PREVEU COMPLICAT AMB UN EQUIP SITUAT A LA PART MITJA DE LA CLASSIFICACIO.

COM SEMPRE US HI ESPEREM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada