dimarts, 20 de novembre del 2012

7º jornada de lliga Quarta Catalana grup 24


SALOU                 0                  LA RIBA       2
Jugadors SALOU: RAMON , SERRANO , ALVAREZ, JIMENEZ , CARDOZO , GUEVARA , BOCIO , RICARDO , DALMAU , FABRA , BOLAÑOS.SUPLENTS-MATIAS , PINEL , IBAÑEZ , ALEX , RODRIGUEZ  I BORISLAF.                                                                                                                Jugadors LA RIBA: EMBO , QUIQUE , ANGEL , MONTSENY , FERRAN , CORNET , ELIAS , PEREZ , AMATLLE , MONCUSI I CLAUDIU. SUPLENTS- PATO , XESCO , PLACID I DAVID OLLE.    
IMPORTANSIMA VICTORIA L´ACONSEGUIDA AL CAMP DEL SALOU DESPRES DEL EMPAT DE LA SETMANA PASSADA AL CAMP DEL PORRERA EN EL CUAL L´EQUIP RIBETA NO VA PODER FER-LI UN GOL  A L´EQUIP MES GOLEJAT DEL GRUP. D´AQUESTA MANERA L´EQUIP ES MANTE A LA PART ALTA DE LA CLASSIFICACIO.
AMB TRES BAIXES IMPORTANTS DINS DE L´EQUIP JAUME GOMA-CAMPS I OLIVA LESIONATS I ENRIC PER MOTIUS PERSONALS LA DEFENSA ES QUEDA SENSE TRES DELS SEUS HOMES PODRIEM DIR TITULARS,AL MATEIX TEMPS PERO ES RECUPERABA A XESCO I PATO I TAMBE AL GERARD QUE SORTIA DE LA SANCIO DE DOS PARTITS. FERRAN I MARC CORNET TAMBE TORNABEN A L´EQUIP DESPRES DE LA SEVA ABSENCIA LA SETMANA PASSADA.
EL PARTIT COMENÇA COM ERA PREVISIBE AMB UN SALOU MOLT RENOVAT I JUGANT A CASA SURTEN EN TROMBA AMB MOLTES PILOTES LLARGUES  I AMB MOLTA INTENSITAT EN EL JOC.PASSAT EL PRIMER QUART D´HORA EL PARTIT ES CALMA I LA RIBA COMENÇA A DOMINAR LA SITUACIO SOBRETOT AL MIG CAMP.
EL PRIMER GOL ARRIBA AL MINUT 30 AMB UN BON CENTRE D´EN GERARD QUE DESPRES DEL REFUS DEL PORTER EL FERRAN NOMES TE EMPENYER LA PILOTA. L´EQUIP LOCAL ES VEU SORPRES PER AQUEST GOL PERO EL RESULTAT JA NO ES MOU EN AQUESTA PRIMERA PART.
LA SEGONA MEITAT ES MOLT IGUALADA  I EL MARCADOR NO ES TORNA A MOURE FINS AL MINUT 85 AMB UN BONIC GOL D´EN GERARD QUE SENTENCIA TOTALMENT EL MATX. UN GOL MOLT CELEBRAT PER TOTHOM  PER LA SEVA GRAN QUALITAT.
DIR TAMBE QUE LA VICTORIA ESTA DEDICADA AL JUGADOR RIBETA “JOSE” QUE DESPRES D´UN GREU ACCIDENT LABORAL TORNA A FER VIDA NORMAL I ESTA EN TOT MOMENT ANIMANT A L´EQUIP.
DESPRES DE QUATRE PARTITS FORA DE CASA ES TORNA A JUGAR A CASA CONTRA EL RIUDOMS DEMA DISSABTE A LES 4 DE LA TARDA. US HI ESPEREM !!!!!!!!              

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada