Partit corresponent a la 17ª jornada de lliga.

Montroig  1
C.F. La Riba  1

Alineació: Cabestany, Pepus, Claudio, Pesquero, Eloy, Josep, Rubèn, Jose, David, Luca i Ferran.

Important empat aconseguit per als 11 valents que es van desplaçar a jugar al camp de Montroig, ens uns primers minuts de tanteig fora l’equip ribeta qui tenia les ocasions mes clares i a on els locals a traves de ràpids contraatacs posaven en perill la porteria ribetana però gracies a la gran actuació de Cabestany el marcador no es movia.
Ja a finals de la primera part en un corner David feia el 0-1 amb el qual s’arribaria a la mitja part, ja en la segona l’equip va notar l’esforç físic realitzat a la primera part va segui aguanta’n les envestides locals però fóra a 10 minuts del final quan el Montroig feia el definitiu 1-1.
Ara a seguir amb la línea de bons resultats la qual aquest Diumenge (12h.) es comença la segona volta amb la visita al camp de Vilafortuny de Cambrils.
Destacar al falta d’esportivitat de l’equip local el qual al final del partit, desprès de molts insults van provocar una petita baralla al provocar als jugadors ribetans a l’entrada del vestuari