LA RIBA, C.F.       2

Alineació: Cabestany, Serra, Claudio, Pesquero, Pepus(Plàcid), David, Rubèn, Jaume, Josep, Ferran, Roger.
També: Bodoque, Antonio Ruiz

Imatge del conjunt ribeta desplaçat a Cambrils.

Important victòria l’ aconseguida en el desplaçament amb moltes baixes al camp del Vilafortuny de Cambrils i en el que ens els primers minuts l’equip local aconseguia avançar-se en el marcador al transformar un penal a favor, durant la primera part l’equip ribeta no baixar els braços i en diferents ocasions esta am prop de l’empat però com en ocasions anteriors semblava que la pilota no volia entrar a la porteria contraria.

Ja en la segona part les coses seguien mes o menys iguals però en una jugada Roger amb un tot sotil davant la sortida del porter establia l’empat a 1 al marcador el qual no es mouria fins al minut 85 en el que Ferran en un gran cop de cap feia el 1-2 definiu que donava les tres punts al conjunt ribeta. Al final 3 punts molt treballats amb molt esforç i desprès de molt s moments en el que l’equip semblava vençut va treure l’orgull per tal de remuntar el partit i acabar guanyant el mateix.

Ara toca seguir amb aquesta tònica i que els resultats continuïn arriba’n, el pròxim partit es disputarà el Diumenge a les 17:15 al camp del Riudoms.