diumenge, 6 de novembre del 2011

9ª Jornada de lliga


Internacional de Reus 5
C.F.La Riba 6
Alineació: Cabestany, Josep(Eloy), Serra, Jose, Pepus, David, Rubèn(Plàcid), Luca, Petrus, Ferran, Pesquero
Gols: 0-1 Petrus, 1-1, 2-1, 2-2 Ferran, 3-2,3-3 David, 4-3, 5-3, 5-4 Petrus, 5-5 Pesquero, 5-6 Jose

Primera victòria del conjunt ribeta en un partit molt dur, en un inici prometedor, 0-1 en els primers minuts  però en uns 5 minuts desastrosos ens remunten el partit amb 2 gols, desde aquell moment partit boig amb anades i vingudes en les dues porteria. En que l’arbitre a sigut el clar protagonista en anular un clar gol legal al conjunt ribeta que hauria estat el 2-3 però no a pogut ser. I amb  a la següent jugada l’equip local fa el 3-2 en el que s’arribaria a la mitja part.

Ja en la segona part l’equip ribeta toca fons ens els primers 15 minuts, uns minuts en els que semblava que no havíem jugat mai a futbol i en el que en cap moment i va haver reacció per a enlloc i així o aprofita l’equip local en realitzar 2 gols mes i posar el 5-3 al marcador i a partir d’aquell moment fóra La Riba qui va treure l’orgull que no havia posat en els minuts anteriors i amb molt de coratge es van anar retalla’n diferencies fins al punt que a 5 minuts de l’acabament l’equip marcava el definitiu 5-6 i per en els darrers minuts patiment per aconseguir la primera victòria de la temporada.

Ara toca esperar a la setmana vinent que rebre’m al líder, l’España Canonja al municipal ribeta que desprès de molts partit i tornem a jugar per aconseguir el tres punts.

1 comentari:

  1. Ara ha seguir així, i a poc a poc anireu millorant els resultats!!!!

    ResponElimina