10ª jornada de lliga

C.F.La Riba  o
Espanya Canonja  4
C.F.La Riba: Cabestany, David, Serra, Jaume, Pesquero, Eloy(Vianya), Elies(Pepus), Ruben(Ruiz), Jose, Petrus, Ferran

Immerescuda i abultada derrota la soferta per l’equip ribeta davant del líder, al minut 21 en una falta clara a Jaume l’equip contrari marcava el 0-1, desprès d’aquest gol l’equip intentar empatar en diversos contraatacs pero no va ser possible  i a pocs minuts de la primera part acabar de decantar el partit amb l’expulsió de Jaume per doble amonestació. Tot seguit acabar la primera part amb 0-1.
Ja en la segona part ja amb 10 jugadors es intentar empatar el partit pero amb l’equip bolcat en un ràpid contraatac fan el 0-2 que casi que sentencia el partit i desde aquest moment s’intenta per totes les formes reduir distancies pero fóra imposible i al final aconseguien dos gols mes deixa’n el marcador amb el 0-4 definitiu.

Ara la setmana vinent tornem a descansar per la retirada de un equip, i el pròxim partit será una altra vegada a casa contra el Salou un altre equip capdavanter de la categoría