Partit corresponent a la 14ª jornada de lliga.

Porrera  2
C.F.La Riba  0
Alineació: Cabestany, Claudio, Jaume, Pesquero, David, Petru, Jose, Luca, Toni, Roger(Serra), Ferran(Josep)
També: Rubèn, Bodoque, Pepus
Primer partit de lliga de l’any i nova derrota de l’equip ribeta en un partit en el que el domini va ser altern durant tot el partit i en el que es va decidir amb dues jugades,una als últims 5 minuts de la primera part, un penal inexistent a favor de l’equip local i l’altra als 5 minuts de la represa la qual el Porrera es posava 2-0 al se favor, desprès d’això no varen baixar els braços i aconseguir embotellar al Porrera dins la seva area però com va sen la tònica durant tota la temporada la pilota no va voler entrar de cap manera.
Donar les gracies al Porrera per a canviar d’equipació degut a la semblança de les dues equipacions.

Ara toca esperar aquesta setmana en el que serà el primer partit a casa contra les Borges del Camp el Dissabte a les 16h.