C.F. La Riba 0
Vimbodí   3
Alineació: Cabestany, David, Jaume(Plàcid), Pesquero, Claudio, Jose(Roger), Rubèn(Pepus), Josep, Petrus, Luca, Ferran.
També: Bodoque

Últim partit de l’any el disputat el Dissabte al municipal ribeta i nova derrota en un partit marcat per al fort vent i el fred que hi feia.
En una primera part molt disputada era el Vimbodí el que en una jugada aïllada feia el 0-1 en que s’acaba la primera part, ja en la segona part l’equip local es volca en busca de l’empat però tornar a ser el Vimbodí el que en dos ràpids contraatacs feia dos gols mes i deixava el definitiu 0-3.
Ara tocar gaudir de les vacances nadalenques i deixar aquest any enrere i esperar que l’any nou sigui molt millor que aquest, també en aquest partit es va volgué col·laborar amb La Marató de TV3 amb una recaptació de 290€.
Donar les gracies a tota la gent que va participar en el sorteig solidari i també donar les gracies als aficionats que tot i el fred van venir a animar a l’equip.