C.F. La Riba  6
Alcover, C.E.  0

Alineació: Cabestany, Pesquero, Enric, Claudio, Xesco, Albert(Josep), Jose, Luca, Petru, Ferran(Serra), Gerard(Rubèn).
També: Jaume

Segona victòria consecutiva a casa enfront de l’ Alcover que es presentava amb moltes baixes, partit molt seriós de l’equip ribeta en el qual el nostre porter no va intervindré.

En el minut 12 Gerard avançava als locals posen de manifest la superioritat de l’equip ribeta, i no fóra fins al minut 32 en el que Ferran feia el 2-0 el qual s’arribaria a la mitja part.

Ja en la segona part i amb el partit mig encarrilat es van veure els millor minuts de l’equip ribeta al seu camp i així en el minut 57 Xesco feia el 3-0 i nomes 4 minuts desprès era Albert qui feia el 4-0 que ja deixava pràcticament sentenciat el partit. Poc desprès era Luca qui es sumava a la festa i en els minuts 57 i 84 establia el definitiu 6-0.

Ara aquesta setmana es disfrutara de una jornada de descans per tal d’afrontar el següent partit de lliga que serà el Dissabte dia 31 de Març a les 16h. A on us esperem a tots per a tornar a veure una nova victòria ribetana.