diumenge, 4 de setembre del 2011

Últim partit de pretemporada

Darrer partit de pretemporada el disputat el passat dissabte al camp del Vallmoll, en un resultat immerescut per l’equip ribeta, 4-2 ( Jordi Serra i Pesquero ) la primera part comença amb domini altern per en 10 minuts molt dolent el Vallmoll va aconseguir posar-se 2-0 i domina’n el partit sense augmentar el marcador i a 10 minuts de la fi de la primera part els jugadors van treure l’orgull i van aconseguir empatar el partit a 2.

Ja a la segona part en uns minuts molt disputats amb ocasions per als dos equips, semblava que l’empat hagués estat el resultat mes just per tal i com va anar el partit, en els darrers minuts el Vallmoll aconseguir dos gols mes que varen deixar el resultat definitiu en 4-2.

La part negativa del partit fora la lesió del nostre jugador el Toni que desde aquí li desitgem una rapida recuperació.

Ara nomes esperar la setmana vinent que comença la lliga i desitjar tota la sort als nostres jugador.