CF La Riba 0-2 Almoster

C.F. La Riba  0
Almoster      2
Alineació: Cabestany, Pepus, Jaume, Rubén, Serra, David, Luca, José, Pep, Petrus i Ferran (Roger)
Partit correspononent a la 3ª jornada del campionat el disputat entre La Riba i l’ Almoster al municipal ribetà, el partit comença amb un emotiu minut de silenci en repulsa a la violència de genera, ja que una de les ultimes víctimes era familiar de un jugador ribetà i també per a un familiar de un membre de la plantilla.
En un mal partit del conjunt ribetà  mol merma per les bailes (Eloy, Daniel, Toni, Plàcid, Pesquero, Jordi Elias) amb uns minuts de domini altern però amb arribades del Almoster fore La Riba qui disposa de la ocasió mes clara però qui perdona l’acaba pagat i per allí al minut 35 fore l’ Almoster qui es va avançar en el marcador i uns minuts desprès i en una badada defensiva van fer el 0-2 el qual es va acabar la primera part.
En la segona part va seguir la mateixa tònica que la primera part però sense moure’s el marcador en tota la segona part.
Ara nomes queda esperar al proper partit, el primer derbi contra L’Espluga de Francolí (Dissabte 16h.) a on esprem poder recuperar als lesionats i donar una alegria a l’afició ribetana