Duesaigües  0
C.F. La Riba  2

Alineació: Embo, Jordi, Jaume©(Pesquero), Kike, Claudio, Marc(Ferran), Enric, Elies, Xesco(Ametllé), Patu(Plàcid), Albert

Gols: 0-1, Marc  0-2, Albert

Nova i treballada victòria de l’equip ribeta enfront del Duesaigües, en un partit marcat per als pocs efectius desplaçats(lesions, sancions). En una primera part amb clar domini visitant però en la que els metres finals no es va aconseguir acabar amb gol, a partir del minut 20 van començar les males noticies per l’equip ribeta en forma de lesions, primer Jaume tenia que abandonar el camp per lesió, i en pocs minuts mes era el Marc qui pateix una nova lesió poc desprès de aconseguir el 0-1 el qual s’arriba a la mitja part.

Ja en la segona part l’equip ribeta no abaixar el braços i anant constantment a buscar el definitiu 0-2 però era l’equip local qui en diferents contraatacs buscava en mes insistència l’empat i no fora fins a les acaballes del partit en un penal que Albert aconseguia establir el definitiu 0-2