4ª jornada del campionat de lliga 2011/2012

Espluga de Francolí  6
C.F. La Riba            1

Gols: Vianya
Alineació: Cabestany, Pepus, Josep, José, Pesquero, Luca, Rubén(Roger), David Ollé, Jordi Elias, Petrus, Vianya

Primer desplaçament del conjunt ribeta al camp de l’Espluga de Francolí, en el cual va ser un dur correctiu. En una primera part per oblidar l’equip va disposar de diverses ocasions, la més  clara de Petrus que sol davant del porter rival no encerta en definir amb  gol i a la jugada següent va ser l’equip local aconsegueix adelantar-se en el marcador i en aquest moment  l’equip entrar en uns minuts molt dolents i acabant la primera part en un clar 4-0 en contra.
Ja en la segona part es varen equilibrar una mica les coses i així en un ràpid contraatac Vianya va fer el gol, però ja amb l’equip bolcat en retallar diferencies pero fore l’Espluga qui amb dos gols mes sentencia el partit amb el definitiu 6-1.
Destacar el debut aquesta temporada de Jordi Elias i del Vianya i la recuperació de la seva lesió de Pesquero.
Ara a esperar el pròxim partit contra el Riudecols el Dissabte vinent al municipal ribeta.