diumenge, 18 de setembre del 2011

Segona jornada de lliga 2011/12

Segon partit de la temporada el disputat el Dissabte al municipal rivetà contra el Riudoms. Un partit en el que l’equip local nomes disposar de 11 jugadors , en una primera part amb clar domini visitant fora La Riba qui es va adelantar en el marcador desprès de un contraatac finalitzat amb un gran gol de Petru i amb el resultat de 1-0 es va acabar la primera part.
La segona part no va canviar la tònica de la primera part i seguint amb el domini visitant que va aconseguir empatar de penalti, però lluny de abaixar els braços avall els jugador ribetans varen treure el coratge i en una rápida jugada Ferran va aconseguir el 2-1 encara restava molt de temps fins al final del partit i les forcés començaven a fallar però això no va fer decaure als jugadors que a falta de 25 minuts pel final van rebre l’empat del Riudoms. I a falta de 20 minuts l’equip es queda amb 10 per la lesió de l’Antonio Ruiz que desprès de molts anys sense jugar un partit oficial va demostrar que la classe i el saber estar damunt de un camp de futbol no es perd mai.
Ara toca esperar a Dissabte vinent el que tornem a jugar a casa contra l’ Almoster es puguin aconseguir els tres punts i a on us i esperem a tots per animar a l’equip
Alineació:   Cabestany, Toni, Jaume, Antonio Ruiz, Pepus, Plàcid, Luca, Petru, David, Ferran i Pesquero