dilluns, 12 de setembre del 2011

Primer partit de la temporada

Dissabte dia 10 de Setembre es va diputar el primer partit de la nova temporada, a on el resultat no fa justícia amb el que es va veure durant tot el partit.

En una primera part molt disputada a on l’equip ribeta a traves dels seus jugadors va portar tot el pes ofensiu disposant de multitut ocasions.

Ja en la segona part el jugador Lucà obria el marcador amb un ràpid contraatac, Aixa mateix amb el marcador a favor l’equip es va relaxar una mica i l’equip contrari es va comença a refer i a crear nombroses ocasions de gol, tan mateix i desprès de una gran actuació del porter local amb un gran xut  de falta empataven el partit a un i ja  a les acaballes en una jugada desafortunada i plena de rebots varen fer el 1-2 definitiu.

Alineacio: Petrus, Roger, Placid, David, Josep, Serra, Cabestany, Pesquero, Oscar